Verzenden & retourneren

Verzending

Gadgetfreakzz werkt voor de bezorging van de bestellingen samen met PostNL. Elke zending binnen Nederland en België wordt verzekerd verzonden. Zodra uw zending is ingepakt krijgt u een link van PostNL zodat u uw zending kunt volgen. 

Wilt u uw zending liever via een andere vervoeder verzonden hebben? Neem dan contact op voor de mogelijkheden. 

De levertijd van de producten staan aangeven bij het product zelf. Als er staat: Voor 17:00 besteld, morgen gratis bezorgd dan kunt u het product de werkdag erna in huis verwachten indien u deze voor 17:00 heeft besteld. Op zaterdag wordt er ook post bezorgd van ons. Als er staan 2-3 dagen dan kunt u het product binnen 3 dagen in huis verwachten na het bestellen. Sommige producten hebben een levertijd van ongeveer een week. U kunt het product na het bestellen binnen 5 tot 10 dagen na het bestellen ervan in huis verwachten. Mocht uw bestelling een vertraging hebben dan wordt u daarvan op de hoogte gebracht. U kunt er dan voor kiezen om te wachten op levering of u kunt aangeven om de order te annuleren. Zo lang de order open staat en nog niet is verzonden kunt u deze annuleren. Vanaf het moment van ontvangst van uw bestelling mag u deze binnen 90 dagen terug sturen als deze u niet bevalt. 

De levertijden voor Nederland en België zijn gelijk. Mocht u hier vragen over hebben dan kunt u ons mailen, bellen of chatten.

Vanaf juli 2024 zullen de meeste producten die voor 23:59 zijn besteld de volgende werkdag nog geleverd worden. Dit zal in samenwerking met verschillende fulfillment partijen worden bewerkstelligd. 

Ophalen

GadgetFreakzz heeft geen fysieke winkel. Het ophalen van producten is echter wel mogelijk en dit kan op afspraak bij ons op kantoor. Wilt u een product ophalen bij ons? Neem dan contact op en wij zullen een afspraak met u maken. Het retourneren van producten bij ons op kantoor is ook mogelijk indien gewenst. 

Retour

Binnen 90 dagen mag u uw product aan ons retourneren. Dit kan zonder opgaaf van reden. Nadat u kenbaar heeft gemaakt het product te willen retourneren dan heeft u 14 dagen de tijd het product retour te sturen. Het maakt niet uit of u het product in gebruik heeft gehad of niet. Hou er wel rekening mee dat er een waardevermindering verrekend kan worden als het product meer gebruikt is dan nodig om de werking ervan vast te stellen. 

De kosten van retour zijn voor de klant. De klant dient er zelf voor te zorgen dat de zending goed gefrankeerd en verpakt terug komt op ons adres. Na ontvangst en controle zal het betaalde bedrag binnen enkele werkdagen zijn terugbetaald. 

Om uw retour aan te melden kunt u contact met ons opnemen via info@gadgetfreakzz.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.